Fira d'indians - 6, 7 i 8 de setembre 2024

Fira d'indians - 6, 7 i 8 de setembre 2024

Els carrers i places de Begur acullen un mercat de productes d’ultramar, mostres d’oficis i actuacions musicals, gasgs esporàdics dels grups de teatre de Begur, visites guiades, tallers per a nens i nenes de vidre, cistelleria, xocolata i de percussió.
El Parc de l’Arbreda es converteix en un gran espai gastronòmic amb actuacions musicals, concerts i zones de balls, com també la plaça Lluís Esteva i Cruañas és una altra zona de balls i concerts, i  el Pati de la Gent Gran es transformarà en una taverna d’indians amb gags teatralitzats.
Els ritmes caribenys, amb grups cubans de renom internacional, com ara Son de la Rambla, Barnhabana o la Maquina del Sabor, asseguren la gresca i la diversió del públic més exigent. Tampoc hi falten les havaneres ni els espectacles de carrer, amb recreacions de l'època indiana i l'arribada de l'indià a Sa Riera i Begur.
Tot això es complementa amb un seguit d’activitats culturals: tasts de vins i xocolata, exposicions, entrevistes, conferències, documentals, que analitzen i divulguen aquest llegat dels “americanos”.
Consulta el programa: Link
Consulta la venda d'entrades visita guiada pel patrimoni indià, visita a una casa indiana, tast de vins i xocolata i els gags teatralitzats: Link
Open chat
TOURIST INFORMATION!
Hola! com el podem ajudar?
Online 10h -14h

¡Hola! ¿Cómo podemos ayudarle?
Salut! Comment pouvons vous aider?
Hello! How can we help you?