Fira d'indians - 1, 2 i 3 de setembre 2023

Fira d'indians - 1, 2 i 3 de setembre 2023

Els carrers i places de Begur acullen un mercat de productes d’ultramar, mostres d’oficis i actuacions musicals, tallers per a nens i nenes de vidre, cistelleria, suro i tallers de percussió per a infants.
A les dues zones gastronòmiques i musicals es podran assaborir sorprenents plats i refrescants begudes. Així doncs, el Parc de l’Arbreda es converteix en un gran espai gastronòmic amb actuacions musicals, concerts i zones de balls i el Pati de les Escoles Velles es transformarà en una taverna d’indians.
Els ritmes caribenys, amb grups cubans de renom internacional, com ara Son de la Rambla, Barnhabana o la Maquina del Sabor, asseguren la gresca i la diversió del públic més exigent. Tampoc hi falten les havaneres ni els espectacles de carrer, amb recreacions de l'època indiana i l'arribada de l'indià a Sa Riera i Begur.
Tot això es complementa amb un seguit d’activitats culturals: exposicions, entrevistes, conferències, documentals o taules rodones, que analitzen i divulguen aquest llegat dels “americanos”.
Open chat
TOURIST INFORMATION!
Hola! com el podem ajudar?
Online 10h -14h

¡Hola! ¿Cómo podemos ayudarle?
Salut! Comment pouvons vous aider?
Hello! How can we help you?