Gastronomia

Gastronomia

A Begur, la gastronomia reflecteix la riquesa d’una zona oberta al Mediterrani, d’on s’extreuen tota classe de peixos i mariscs, complementada per una zona interior que produeix magnífiques i variades fruites i verdures, i també carns de primera qualitat. Un bon nombre de restaurants de cuina clàssica o moderna, l’aval d’una gran cuina tradicional i marinera que encara es manté a moltes cases, els arrossos, els “mar i muntanya” i els “platillos”, i l’oferta i qualitat dels productes de temporada que el poble i la mateixa comarca generen, han contribuït a dotar de fama internacional la gastronomia empordanesa.

 

Tant al mateix poble de Begur com a les seves platges i cales, trobem una gran varietat de restaurants que ofereixen tot tipus de cuina.

 

D’altra banda, entre els molts atractius que té el poble de Begur, podem fer especial esmena al seu litoral rocós, i en aquest tros de roquissar de tal bellesa hi viu el peix de roca, considerat un dels més gustosos, i de més qualitat, del mercat. Així doncs, l’element gastronòmic més tradicional de Begur és, sens dubte, el peix de roca, i en ell es basa la Campanya Gastronòmica que es celebra cada any a la primavera. Durant aquest temps, els diferents restaurants que col·laboren en la Campanya ofereixen, a la carta dels seus establiments, l’opció de degustar un menú especial format per plats elaborats amb base de peix de roca, amb una gran varietat de receptes i un ampli ventall de preus.

Si vols consultar el llistat de restaurants fes clic aquí

Open chat
TOURIST INFORMATION!
Hola! com el podem ajudar?
Online 10h -14h

¡Hola! ¿Cómo podemos ayudarle?
Salut! Comment pouvons vous aider?
Hello! How can we help you?