Com arribar

Situat al centre de la Costa Brava

 • AMB COTXE
 • AMB TREN
 • AMB AVIÓ
 • AMB AUTOBÚS
 • COTXE

  Des de Barcelona fins a Begur hi ha 133km. Agafar l’autopista AP-7 direcció Girona/França i deixar-la a la sortida 9A-9B (Vidreres/Lloret de Mar), anar direcció Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro per la C-35, continuar direcció Palamós (c-31) i seguidament prendre la carretera GI-653 direcció Begur.

  Des de la frontera amb França a Begur hi ha 78km. Agafar la N-II direcció Figueres i tot seguit continuar per la C-31 direcció Torroella de Montgrí, desprès continuar direcció Pals i finalment Begur.

  Des de Girona a Begur hi ha 52km.
 • TREN

  L’estació de tren més propera a Begur és Flaçà, a 31km. Poden consultar horaris i preus a la web: www.renfe.es. Un cop a Flaçà poden agafar autobusos fins a Palafrugell i desprès fins a Begur, ja que no hi ha una línia directa.
 • AVIÓ

  Aeroport Barcelona – El Prat (BCN) a Begur hi ha 145km. Cal agafar la C-31 per sortir de la zona de l’Aeroport fins a arribar a incorporar-se a la Ronda de Dalt (direcció Barcelona/Tarragona/Lleida/Girona). Agafar l’autopista AP-7 direcció Girona/França i deixar-la a la sortida 9A-9B (Vidreres/Lloret de Mar), anar direcció Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro per la C-35, continuar direcció Palamós (c-31) i seguidament prendre la carretera GI-653 direcció Begur.

  Aeroport Girona – Costa Brava (GRO) a Begur hi ha 58km. Seguir la C-25 cap a la C-65, seguidament continuar per la C-31 direcció Sant Feliu de Guíxols, anar seguint fins al final on trobarem una rotonda on prendrem la primera sortida (GI-653) cap a Begur.
 • AUTOBÚS

  La companyia Sarfa (Grup Sarbus) connecta el municipi de Begur amb altres poblacions dels voltants i ciutats veïnes.

  Es poden consultar preus, horaris i comprar bitllets a la pàgina web: https://compras.moventis.es/online/sales
  Tel. 972 610 006, o bé comprar els bitllets a la Oficina de Turisme de Begur.
 • Moventis - Sarfa

  Estació Palafrugell T. 972 61 00 06

  Informació general T. 902 30 20 25

  Compra bitllets on-line

  Empresa d’autobusos de Catalunya

   

#BegurEsAutentic

Open chat
TOURIST INFORMATION!
Hola! com el podem ajudar?
Online 10h -14h

¡Hola! ¿Cómo podemos ayudarle?
Salut! Comment pouvons vous aider?
Hello! How can we help you?