Experiències

Experiències

UNA PARELLA A BEGUR

Desconnecta en parella a Begur!! Trobaràs allotjaments de tot tipus per poder gaudir d’uns dies de relax al nostre municipi. Allotjaments al centre del poble o bé a les platges que t’oferiran un servei acurat i molt personalitzat. Amplia i variada oferta de restaurants d’alta qualitat i oferta d’oci nocturn per gaudir de la nit!! I de compres.... variada oferta comercial!!!

 

UN GRUP D'AMICS A BEGUR

Veniu amb amics a Begur a passar-ho bé!! Gaudiu del nostre poble amb el seu patrimoni indià!! Divertiu-vos amb les activitats programades i descobriu les cales a través dels nostres camins de ronda i senders! Dineu i sopeu amb amics als diferents i variats restaurants de Begur poble i de les platges! I de nit... aprofiteu el clima temperat per fer alguna copa a les terrasses dels locals!

PELS AMANTS DE LA NATURA A BEGUR

Descobreix Begur a través dels seus senders i camins de ronda!! El municipi de Begur et permet recórrer quilometres de senders i descobrir la vegetació del nostre poble i els seus racons i paisatges més espectaculars! Arran d’aigua, recorre els camins de ronda i gaudeix de la bellesa del nostre litoral! Una experiència única!!!!

UNA FAMÍLIA A BEGUR

Begur ofereix diverses activitats i espais per gaudir d’un entorn familiar i adreçat als més petits de la casa! Durant l’estiu, els petits poden gaudir d’un ampli ventall d’activitats programades i al cap de l’any s’organitzen fires molt dirigides a les famílies!! Un exemple són les activitats que es duen a terme per la fira de la castanyera, les activitats de Nadal, la fira d’indians i les festes majors de Sant Pere i Santa Reparada.

SENIORS A BEGUR

Gaudiu del nostre municipi a través del seu nucli antic, amb el seu patrimoni indià, les torres de defensa i el castell i la resta de miradors!!! Allotgeu-vos als establiments del nostre municipi on us oferiran un alt servei de qualitat i gaudiu de l’amplia i variada oferta comercial i de l’acurada oferta gastronòmica.

UN ESPORTISTA A BEGUR

Si ets un amant de l’esport... a Begur pots practicar-lo de mil i una maneres diferents!!!! Descobreix Begur fent running a través dels seus senders i camins de ronda! Recorre el litoral amb kayak o enllaça de cala en cala fent natació!!! I per més esports d’aigua..... pots practicar el submarisnisme, el paddle surf, l’snorkel, el windsurf, etc..

Open chat
TOURIST INFORMATION!
Hola! com el podem ajudar?
Online 10h -14h

¡Hola! ¿Cómo podemos ayudarle?
Salut! Comment pouvons vous aider?
Hello! How can we help you?