Mirador de la Torre del Mas d’en Pinc

L’ESPAI MAS D’EN PINC és un equipament municipal de confluència púbico/privada orientat en dos grans eixos. En primer lloc la configuració d’un centre de treball per a la gestió, protecció, estudi i difusió del capital natural marí i terrestre de Begur i Esclanyà.  En segon lloc un espai de difusió de la història del municipi a través de la mirada del propi edifici.

L’equipament es troba ubicat al Mas d’en Pinc, una masia tradicional catalana composta de diferents volums, un pati interior i una torre de defensa contra la pirateria construïda al segle XVI. Actualment la torre es pot visitar i s’obté una visió menys habitual de la vessant nord del castell de Begur. La torre forma part de la ruta de miradors de Begur.

Per més informació clica AQUÍ

L’any 1961 l’artista de flamenc Carmen Amaya es va establir al mas fins a la data de la seva mort el 19 de novembre de 1963. El mas passà a mans de l’Ajuntament de Begur i durant 25 anys (fins al 2015) fou la seu de l’Associació Nereo, qui promogué la creació de la Reserva Marina de Ses Negres.

L’ESPAI MAS D’EN PINC neix al 2016 com la seu de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur així com d’altres entitats locals del món privat.

L’equipament disposa de varis espais expositius, una biblioteca, el fons documental de la Reserva Marina de Ses Negres, un laboratori, un espai polivalent obert a tothom amb projector apte tan per reunions com per xerrades i cursos (aforament per 25 persones), així com una zona d’acampada per entitats d’escoltes i la torre de mas d’en Pinc.

 

PER MÉS INFORMACIÓ:

ÀREA DE MEDI AMBIENT
Passeig Carmen Amaya, 12 · 17255 Begur
Tel. 872 214 977
mediambient@begur.cat

HORARIS:
De Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h

Open chat
TOURIST INFORMATION!
Hola! com el podem ajudar?
Online 10h -14h

¡Hola! ¿Cómo podemos ayudarle?
Salut! Comment pouvons vous aider?
Hello! How can we help you?